Ние постојано нудиме
медицински персонал и персонал за нега

Добар медицински персонал и персонал за нега е многу тешко да се најде во Германија.Во другите европски земји пазарот за јавни набавки сеуште изгледа сосема поинаку.Поради тоа ние регрутираме персонал со професионално искуство и истите ги оспособуваме за германскиот пазар.Ние постојано нудиме :

Персонал за нега на болни,деца и стари лица
Медицински персонал
Помошен персонал за нега

Во соработка со Kolping Bildungswerk(Колпинг образовен центар) Вие добивате 6 месечен јазичен курс за нега,ниво Б1/Б2.Ние ке се погрижиме за Виза и за сите други формалности и ќе ги поддржиме професионалните работници при преселба и барање на стан во Германија.

Во соработка со
Kolping Bildung
Еднa од најголемите образовни институции во Германија

Вашите придобивки преку becon
 • Проверка на квалификациите на сите ученици од страна на искусни службени лица од областа на медицината
 • Поднесување на сите потребни документи,следење и обработка на сите формалности за признавање пред надлежниот регионален совет
 • 6 месечна обука за германски јазик се до завршниот испит со TELC преку Kolping  Bildungswerk  во Baden-Wüttemberg e.V
 • Добивање на одобрениот број во Агенција за вработување во Германија
 • Обработка на визните формалности се до издавање на визата
 • Ние имаме преку 20 години искуство при посредување при вработување
 • Becon има пакети со различни квалификации за олеснување на најдобрите можни деловни трансакции
 • Ние ,со нашата филозофија One Face to the Customer ,гарантираме една едноставна и брза комуникација и согласно еден директен одговор на Вашето прашање
 • Многу години успешно соработуваме со Kolping Bildungswerk(Колпинг образовен центар) во Baden-Wüttemberg e.V:,  Еднa  од најголемите образовни институции  во Германија
 • Kolping Bildungswerk(Колпинг образовен центар) во Baden-Wüttemberg e.V работи со преку 200 образовни центри во Германија
За нас
Вашите придобивки преку
Kolping Bildungswerk во Baden-Wüttemberg e.V

Kolping Bildungswerk работи во речиси 200 Колпинг-Bildungswerk институции низ целата земја, кои се дел од светското друштво “Колпинг”, и е еднa од најголемите образовни институции (провајдери) за стручна обука во Германија. Верно на мотото

Во центарот е човекот

Луѓето се мотивираат и според нивните таленти се усовршуваат

 • Проверка на квалификациите на сите ученици од страна на искусни службени лица од областа на медицината
 • Поднесување на сите потребни документи,следење и обработка на сите формалности за признавање пред надлежниот регионален совет
 • 6 месечна обука за германски јазик се до завршниот испит со TELC преку Kolping  Bildungswerk  во Baden-Wüttemberg e.V
 • Добивање на одобрениот број во Агенција за вработување во Германија
 • Обработка на визните формалности се до издавање на визата

Нашиот моментално достапен стручен персонал:

Кликнете едноставно на соодветниот персоналниот(личен) код и пополнете го формуларот. Ние ќе Ве контактираме што е можно поскоро.

Дали имате прашања или барате персонал со целосно индивидуални способности? Тогаш контактирајте не директно или јавете ни се на телефон.

Телефон: +49 7156 307183-33

E-Mail: info@becon-stgt.de

Ние посредуваме:

There are currently no vacancies.

Професија Квалификации Возраст Националност Моментално јазично ниво Очекуван крај на обуката Personalcode
 • Со нетрпение очекуваме да го посетите нашето училиште, самите да добиете еден впечаток и да остварите лични интервјуа
 • Ве молиме да земете во предвид дека по очекуваниот крај на обуката ,обработката и издавањето на визата може да потрае,и затоа има наси соработници кои Ви стојат на располагање
 • При првото запознавање нашите ученици Ви стојат на располагање за посета
Процедури

Нашите локации

Belgrad, Serbien


EKC Centar
KRALJA MILUTINA 36/9
11000 Belgrad / Serbien

менаџер:
Г-ѓа Bosa Kovacevic

Jagodina, Serbien


EKC-Centar
Brace Dirak Straße 48
35000 Jagodina/Serbien

менаџер:
Г-ѓа Bosa Kovacevic

Nis, Serbien


EKC Centar
KEY KOLA SRPSKIH SESTARA 15/15
18000 NIS / Serbien

контакт:
Г-дин Miodrag Kovacevic

Cacak, Serbien


EKC-Centar
Lomina Straße 59
32000 Cacak/Serbien

контакт:
Г-дин Miodrag Kovacevic

Гостивар Македонија


Euro Lingua
Ivo Lola Ribar 48
1230 Gostivar

контакт:
Г-дин Nehat Sadiki

Malaga, Spanien


EFEM ALEMANIA S.L.
Calle Cuarteles 37 Entreplanta 1 izquierda
29002 Malaga

контакт:
Г-дин Michael Rittner

Prizren, Kosovo


Miri
Rr.Hoxh Tasini Nr.94
20.000 Prizren / Kosovo

контакт:
Г-дин Nehat Hoxhaj

Iran


Furtwängler Straße 65
70195 Stuttgart

контакт:
Г-ѓа Afsaneh Movahed

Baku, АЗЕРБЕЈЏАН

Kiev, УКРАИНА

Headoffice Штутгарт


Wolfschlucht 9
70839 Gerlingen

контакт:
Г-ѓа Manuela Ehmann
Tel: +49 7156 307183-15Г-ѓа Corinna Bender (директор) и Г-дин Wolfgang Kreis (проект менаџер , бизнис експанзија)
Tel: +49 7156 307183-33Г-дин Ingo Fischbach (директорот на училиштето)
Tel: +49 7156 307183-12Г-ѓа Brigitte Müller-Sybrichs (Aдминистратa)
Tel: +49 7156 307183-33