Ne vazhdimisht ofrojmë staf
medicinal dhe infermierë

Stafi i mirë medicinal dhe infermierët janë të vështirë për t’u gjetur në Gjermani. Në vendet e tjera evropiane, tregu i prokurimit duket mjaft i ndryshëm. Kjo është arsyeja pse ne rekrutojmë punëtorë të kualifikuar me përvojë pune dhe i bëjmë të përshtatshëm për tregun Gjerman. Ne bëjmë vazhdimisht trajnime me:

Infermiere dhe infermierë
Motër medicinale dhe teknik medicinal
Asistent pleqsh me diplom

Në bashkëpunim me Kolping Bildungswerk ju merrni kurse 6-mujore të gjuhës Gjermane ne nivel B1 / B2. Ne kujdesemi për vizat dhe të gjitha formalitetet dhe mbështesim specialistët gjatë zhvendosjes, duke përfshirë edhe kërkimin e vendëbanimit në Gjermani.

Në bashkëpunim me
Kolping Bildung
Një nga institucionet më të mëdha arsimore në Gjermani

Përparësitë tuaja nëpërmjet Becon
 • Shqyrtimi i kualifikimit të të gjithë nxënësve nga oficerë të personelit me përvojë në fushën mjekësore
 • Dorëzimi i të gjitha dokumenteve të nevojshme, mbikëqyrja dhe trajtimi i të gjitha formaliteteve të miratimit në këshillin e qarkut përgjegjës në Gjermani
 • Trajnimi gjashtë mujor i gjuhës gjermane deri në provim nga Kolping Bildungswerk Baden-Württemberg e.V. me TELCAbschluss.
 • Marrja e numrit të miratimit nga Agjencia e Punësimit në Gjermani
 • Zhvillimi i formaliteteve të vizave deri në çështjen e vizave
 • Ne kemi mbi 20 vjet eksperiencë në vendosjen e punëtorëve
 • Becon I bashkonë cilësitë e ndryshme te kualitetit për t’ju lehtësuar biznesin më të mirë të mundshëm operacional
 • Me ,,One Face tothe Customer Philosophie ,, ne garantojmë komunikim dhe koordinim të lehtë dhe të shpejtë dhe një reagim të drejtpërdrejtë ndaj kërkesës suaj.
 • Për shumë vite ne bashkëpunojmë me sukses me Kolping Bildungswerk Baden-Württemberg e.V., një nga institucionet arsimore më të mëdha dhe më efikase në Gjermani.
 • Kolping Bildungswerk Baden-Württemberg e.V. udhëheqë dhe mirëmbanë mbi 200 institucione arsimore në Gjermani
 • Në planifikimin për vitin 2018: Një mësim tjetër lidhur me “Udhëzimet Infermierore në Gjermani”
Rreth nesh
Përparësitë tuaja nëpërmjet Kolping
Bildungswerk Baden-Württemberg e.V.

Kolping Bildungswerk udhëheqë dhe mirëmbanë rreth 200 institucione në mbarë vendin, të cilat janë të gjitha pjesë e Shoqërisë Kolping në mbarë botën dhe është një nga ofruesit më të mëdhenj të aftësimit profesional. Vërtetë ndaj motoja

Ne qendër është individi njerëzorë

Njerëzit motivohen që të zhvillohen sipas talenteve të tyre dhe të ju mundësohet suksesi

 • Shqyrtimi i kualifikimit dhe të dokumentave të të gjithë nxënësve nga oficerë të personelit me përvojë në fushën e medicines.
 • Dorëzimi i të gjitha dokumenteve të nevojshme, mbikëqyrja dhe trajtimi i të gjitha formaliteteve të miratimit në këshillin nga Agjencia e Punësimit në Gjermani
 • Trajnimi gjashtë mujor i gjuhës gjermane deri në provim nga Kolping Bildungswerk Baden-Württemberg e.V. me TELC diplomë B1/B2.
 • Marrja e numrit të miratimit nga Agjencia e Punësimit në Gjermani
 • Zhvillimi i formaliteteve të vizave deri në çështjen e vizave

Stafi ynë aktualisht i disponueshëm:

Vetëm klikoni në kodin e duhur të personelit dhe plotësoni formularin e kontaktit. Ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt të jetë e mundur.

A keni ndonjë pyetje apo po kërkoni personel me aftësi shumë individuale? Atëherë na kontaktoni direkt ose na telefononi.

Telefon: +49 7156 307183-33

E-Mail: info@becon-stgt.de

Ne ndërmjetësojmë:

There are currently no vacancies.

Profesion Kualifikim Moshë Kombësi Niveli i gjuhës aktuale Trajnimi i pritshëm përfundon Personalcode
 • Ne shpresojmë që të na vizitoni në  shkollat tona lokale për të marrë një përshtypje personale dhe për të pasur intervista direkte me kandidatët
 • Ju lutemi të merrni parasysh që kohëzgjatja e përpunimit dhe lëshimit të vizave do të lindë pas përfundimit të pritshëm të trajnimit, derisa të jenë të disponueshëm punonjësit individualë për ju.
 • Për një mbledhje të parë, studentët tanë janë sigurisht gjithnjë në dispozicion për praktikë.
Procedura

Përfaqesitë tona

Belgrad, Serbien


EKC Centar
KRALJA MILUTINA 36/9
11000 Belgrad / Serbien

Udhëheqës:
Zonja Bosa Kovacevic

Jagodina, Serbien


EKC-Centar
Brace Dirak Straße 48
35000 Jagodina/Serbien

Udhëheqës:
Zonja Bosa Kovacevic

Nis, Serbien


EKC Centar
KEY KOLA SRPSKIH SESTARA 15/15
18000 NIS / Serbien

Kontakt:
Zotëriu Miodrag Kovacevic

Cacak, Serbien


EKC-Centar
Lomina Straße 59
32000 Cacak/Serbien

Kontakt:
Zotëriu Miodrag Kovacevic

Gostivar Maqedoni


Euro Lingua
Ivo Lola Ribar 48
1230 Gostivar

Kontakt:
Zotëriu Nehat Sadiki

Malaga, Spanien


EFEM ALEMANIA S.L.
Calle Cuarteles 37 Entreplanta 1 izquierda
29002 Malaga

Kontakt:
Zotëriu Michael Rittner

Prizren, Kosovo


Miri
Rr.Hoxh Tasini Nr.94
20.000 Prizren / Kosovo

Kontakt:
Zotëriu Nehat Hoxhaj

Iran


Furtwängler Straße 65
70195 Stuttgart

Kontakt:
Zonja Afsaneh Movahed

Baku, Azerbejxhan

Kiev, Ukraine

Zyra kryesore Stuttgart


Wolfschlucht 9
70839 Gerlingen

Kontakt:
Zonja Manuela Ehmann
Tel: +49 7156 307183-15Zonja Corinna Bender (Drejtor) dhe Zotëriu Wolfgang Kreis (Menaxher i projektit, Ekspanzioni i biznesit)
Tel: +49 7156 307183-33Zotëriu Ingo Fischbach (Drejtor i shkollës)
Tel: +49 7156 307183-12Zonja Brigitte Müller-Sybrichs (Administrata)
Tel: +49 7156 307183-33