Ne vazhdimisht kërkojmë staf medicinal dhe infermierë për Gjermaninë

A keni një arsim të përfunduar si infirmier ose shkollën e mesme të shëndetësisë? Atëherë ju i keni të gjitha mundësitë për një qëndrim të përhershëm në Gjermani. Ne vazhdimisht kërkojmë:

Infermiere dhe infermier
Motër medicinale dhe teknik medicinal
Asistent pleqsh me diplom

Në bashkëpunim me Kolping Bildungswerk ju ofrojmë punësim dhe ardhmëri në sektorin e medicines ne Gjermani. Në varësi të kualifikimit tuaj të tanishëm, ne do t’ju bëjmë të përshtatshëm për punën tuaj në nivel lokal. Ju do të merrni trajnim falas në vendin tuaj të origjinës dhe do të merrni provimin në nivelin B2 te medicinës. Ne kujdesemi për vizat e nevojshme, ju përkrahim me zhvendosjen dhe ju shoqërojmë me kërkimin e një banese në Gjermani.

Në bashkëpunim me
Kolping Bildung
Një nga institucionet më të mëdha arsimore në Gjermani

Përfitimet tuaja
 • Ne ju mbështesim në përpunimin dhe përkthimin e dokumenteve tuaja të aplikimit
 • Ju merrni 6 muaj trajnime ne gjuhën gjermane falas në nivel B1 / B2 të medicinës.
 • Ne bëjmë një shqyrtim mujor të performancës dhe një përgatitje të plotë provimi me ju
 • Ju do të merrni një kurs përgatitjeje për të shkuar në Gjermani
 • Ne marrim të gjitha formalitetet e aplikimit dhe pranimit të diplomes nje Gjermani
 • Ju do të përkujdeseni nga ne kur do të vini në Gjermani.
 • Ne ofrojmë ndihmë për çdo pengesë burokratike me adminstraten shtetërore nje Gjermani
 • Ju merrni qasje në rrjete dhe kontakte për studentët të cilët tashmë janë transferuar në Gjermani në spitale
 • Kemi mbi 20 vjet eksperiencë në vendosjen e punëtorëve.
 • Për shumë vite ne bashkëpunojmë me sukses me Kolping Bildungswerk Baden-Württemberg e.V., një nga institucionet arsimore më të mëdha dhe më efikase në Gjermani.
 • Përfitoni nga afërsia jonë me shumë spitale dhe shtëpi pleqsh në Gjermani
 • Ne vazhdimisht e përshtatim ofertën tonë arsimore me nevojat në ndryshim të tregut të shëndetit dhe kujdesit
 • Në planifikimin për vitin 2018: Një arsim shtesë lidhur me “Udhëzimet Infermierore në Gjermani”
Rreth nesh
Përparësitë tuaja nëpërmjet Kolping
Bildungswerk Baden-Württemberg e.V.

Kolping Bildungswerk udhëheqë dhe mirëmbanë rreth 200 institucione në mbarë vendin, të cilat janë të gjitha pjesë e Shoqërisë Kolping në mbarë botën dhe është një nga ofruesit më të mëdhenj të aftësimit profesional. Vërtetë ndaj motoja

Ne qendër është individi njerëzorë

Njerëzit motivohen që të zhvillohen sipas talenteve të tyre dhe të ju mundësohet suksesi

 • Kurset e gjuhës janë kryer në mënyrë të ndërgjegjshme në shkollën tonë ndërkombëtare për 6 muaj
 • Kursi përfundon me provimin B1 / B2 të medicines
 • Testet mujore të ndërmjetme dhe kontrolli i performancës dhe njohurive me mësuesit e certifikuar gjerman ju sigurojnë ekspertizën e dhënë
 • Paralelisht do të mbahen kurse integruese

Përfaqesitë tona

Belgrad, Serbien


EKC Centar
KRALJA MILUTINA 36/9
11000 Belgrad / Serbien

Udhëheqës:
Zonja Bosa Kovacevic

Jagodina, Serbien


EKC-Centar
Brace Dirak Straße 48
35000 Jagodina/Serbien

Udhëheqës:
Zonja Bosa Kovacevic

Nis, Serbien


EKC Centar
KEY KOLA SRPSKIH SESTARA 15/15
18000 NIS / Serbien

Kontakt:
Zotëriu Miodrag Kovacevic

Cacak, Serbien


EKC-Centar
Lomina Straße 59
32000 Cacak/Serbien

Kontakt:
Zotëriu Miodrag Kovacevic

Gostivar Maqedoni


Euro Lingua
Ivo Lola Ribar 48
1230 Gostivar


Kontakt:
Zotëriu Nehat Sadiki

Malaga, Spanien


EFEM ALEMANIA S.L.
Calle Cuarteles 37 Entreplanta 1 izquierda
29002 Malaga

Kontakt:
Zotëriu Michael Rittner

Prizren, Kosovo


Miri
Rr.Hoxh Tasini Nr.94
20.000 Prizren / Kosovo

Kontakt:
Zotëriu Nehat Hoxhaj

Iran


Furtwängler Straße 65
70195 Stuttgart

Kontakt:
Zonja Afsaneh Movahed

Baku, Azerbejxhan

Kiev, Ukraine

Zyra kryesore Stuttgart


Wolfschlucht 9
70839 Gerlingen

Kontakt:
Zonja Manuela Ehmann
Tel: +49 7156 307183-15Zonja Corinna Bender (Drejtor) dhe Zotëriu Wolfgang Kreis (Menaxher i projektit, Ekspanzioni i biznesit)
Tel: +49 7156 307183-33Zotëriu Ingo Fischbach (Drejtor i shkollës)
Tel: +49 7156 307183-12Zonja Brigitte Müller-Sybrichs (Administrata)
Tel: +49 7156 307183-33